viernes, 1 de octubre de 2010

PRESENTACIÓ

Quan les famílies ens porten els seus fills a la catequesi amb molta caritat els fem veure que el Mossèn i els catequistes som col•laboradors en la iniciació cristiana dels seus fills i que ells són els primers i principals educadors en la fe.

Per ajudar els pares en aquesta tasca s’han preparat un seguit de temes agrupats amb el nom de “la Bona noticia. Iniciació cristiana de joves i adults” per posar-los a la seva disposició i al mateix temps s’ha pensat de posar-los a disposició de tota la comunitat de Sant Miquel de Sants.

S’ha fet una selecció de texts de la Bíblia, del catecisme i d’altres llibres, per anar desvetllant d’una manera escrita el contingut de “la Bona noticia”. Cada tema té una extensió reduïda, amb una primera part d’exposició i una segona de reflexió.

Aprofitant les noves tecnologies, s’ha creat un espai a internet que s’anomena “blog” al qual s’accedeix des de l’ordinador personal amb connexió a internet introduint l’adreça del blog: http://labonanoticia.blogspot.com/

En aquest espai virtual s’aniran incorporant quinzenalment els temes. El “blog” permet participar al lector i introduir comentaris als temes exposats. Aquests comentaris poden ser reflexions, dubtes o vivències relacionats amb el tema; amb l’ajut del Mossen i, si cal, de persones expertes es procurarà donar raó a les qüestions plantejades. Tothom pot participar i contestar a altres comentaris, sempre amb caritat fraterna.

Quinzenalment, en el full parroquial, se us anunciarà el tema que es penjarà en el blog, amb un extracte del seu contingut i l’adreça per accedir al blog. També es mirarà de facilitar els temes en paper a aquelles persones que tinguin dificultat d’accés a la xarxa.

Desitjo que aquesta iniciativa sigui un motiu que ens ajudi a una millor coneixença i a compartir la vivència cristiana.

Una salutació afectuosa,
Jaume Soler Colomina
Email: jaumesolcol@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario